Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
manolakos web servicesOnline κρατήσεις (e-booking)

Κατασκευή ιστοσελίδων με μηχανή online κρατήσεων (online booking)

Online booking για ξενοδοχεία

Οι μηχανές online κρατήσεων (e-booking) είναι η ιδανική λύση για ξενοδοχεία και καταλύματα που επιθυμούν να παρέχουν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας την δυνατότητα κράτησης δωματίων 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Χωρίς κρυφές χρεώσεις που επιβαρύνουν εσάς ή τον πελάτη σας.

Online booking για χώρους εστίασης και διασκέδασης

Πρωτοτυπήστε στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης επιτρέποντας στους πελάτες σας να κλείνουν μέσω της ιστοσελίδας σας τραπέζι 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Online booking για ενοικίαση σκαφών

Διαθέστε το σκάφος σας σε υποψήφιους πελάτες, σε όλο τον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Online booking για κρουαζιέρες

Πώληση εισιτηρίων για κρουαζιέρες σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυξήστε τις πωλήσεις σας και την κερδοφορία σας χωρίς να δίνετε ποσοστά.

Online booking για ενοικίαση αυτοκινήτων και μηχανών

Πολλοί είναι αυτοί πλέον που όταν πάνε σε ένα μέρος ενοικιάζουν αυτοκίνητο ή μηχανή. Δώστε τους την δυνατότητα να κλείσουν το αυτοκίνητο ή τη μηχανή που θέλουν, για τις ημέρες που θέλουν από την ιστοσελίδα σας.

Online booking για συμμετοχή σε εκδηλώσεις

Ιδανική λύση για εταιρίες που είτε έχουν σαν κύρια δραστηριότητα την οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων είτε όχι. Οι υποψήφιοι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να ζητήσουν συμμετοχή 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

 

Τρόποι πληρωμών - πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa/Mastercard/American Express), PayPal, αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ασφάλεια συναλλαγών - Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο πελάτης, αλλά και ούτε η manolakos web services μεσολαβεί στις συναλλαγές. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω τραπεζικών συστημάτων για την διασφάλιση των ευαίσθητων και προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φόρμες μπορούν να λειτουργήσουν και χωρίς σύστημα on-line πληρωμής, απλά σας φόρμα “Εκδήλωσης ενδιαφέροντος”.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε δωρεάν την των ανάλυση αναγκών σας και την πρότασή μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 4127642.

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

metafraseis istoselidonΜεταφράσεις ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων από επαγγελματίες μεταφραστές με εμπειρία στην παροχή  υπηρεσιών μετάφρασης ιστοσελίδων

περισσότερα...

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων