Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
manolakos web servicesΗλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Κατασκευή ιστοσελίδων με ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Η αύξηση των χρηστών του διαδικτύου και η σημερινή οικονομική κατάσταση υπαγορεύει στους καταναλωτές την περιορισμένη και προσεκτική αγορά προϊόντων. Σήμερα, οι καταναλωτές ψάχνουν πριν αγοράσουν, ψάχνουν την καλύτερη τιμή. Τι καλύτερο μέρος για ψάξιμο από το διαδίκτυο…

Δεν αρκεί όμως να μπορεί μόνο να το δει, πρέπει να μπορεί και να το αγοράσει. Για την διαδικασία διαδικτυακής αγοραπωλησίας προϊόντων και υπηρεσιών απαιτείται η κατασκευή μιας ιστοσελίδας με ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας την αγοραπωλησία προϊόντων και υπηρεσιών. Κατάλληλο για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μειώσουν το κόστος της φυσικής τους παρουσίας.

Το διαδίκτυο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την αύξηση των πωλήσεων και τη μείωση των εξόδων της επιχείρησης σας. Στη manolakos web services σας βοηθάμε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας με ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), φιλικό προς τον χρήστη, που θα επιτρέπει ασφαλής συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Τρόποι πληρωμών - πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa/Mastercard/American Express), PayPal, αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ασφάλεια συναλλαγών - Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε ο πελάτης, αλλά και ούτε η manolakos web services μεσολαβεί στις συναλλαγές. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω τραπεζικών συστημάτων για την διασφάλιση των ευαίσθητων και προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε δωρεάν την των ανάλυση αναγκών σας και την πρότασή μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 4127642.

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

metafraseis istoselidonΜεταφράσεις ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων από επαγγελματίες μεταφραστές με εμπειρία στην παροχή  υπηρεσιών μετάφρασης ιστοσελίδων

περισσότερα...

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων