Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
manolakos web servicesΚατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου και η καθημερινή κατασκευή και σχεδιασμός ιστοσελίδων, έχουν αυξήσει τον ανταγωνισμό και ταυτόχρονα έχουν κάνει το αγοραστικό κοινό πιο απαιτητικό. Καθημερινά εμφανίζονται στο διαδίκτυο δεκάδες νέες ιστοσελίδες, παρόλα αυτά δεν έχουν όλες την ίδια επιτυχία. Η επιτυχία μίας ιστοσελίδας κρύβεται σε μικρές, τις περισσότερες φορές ανεπαίσθητες, λεπτομέρειες. Στη manolakos web services κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, να σας φέρουν νέους πελάτες και να αυξήσουν την κερδοφορία της επιχείρησή σας.

Η σωστή κατασκευή μιας ιστοσελίδας και η επιτυχία της βασίζεται σε 4 απλά βήματα που απαιτούν την συμμετοχή και την δική σας αλλά και της manolakos web services.Τα βήματα που ακολουθούμε για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι:

  1. Το σημαντικότερο βήμα για μια επιτυχημένη κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είναι ή συνάντηση μαζί σας. Είναι το μέρος που σχεδιάζουμε σε χαρτί αυτό που έχετε εσείς στο μυαλό σας για την νέα σας ιστοσελίδα. Κάνοντας πάντα τις δικές μας προτάσεις βελτίωσης και εμπλουτισμού της ιστοσελίδας καταλήγουμε στον τελικό σχεδιασμό της.
  2. Το επόμενο βήμα είναι ο σχεδιασμός των γραφικών μιας ιστοσελίδας. Τα χρώματα, τα σχέδια αλλά και τα γραφικά που θα χρησιμοποιηθούν για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, και να είναι αρμονικά στο μάτι, έτσι η πλοήγηση να είναι ξεκούραστη και ευχάριστη για τον επισκέπτη της ιστοσελίδας. Αφού γίνει η παρουσίαση των γραφικών της ιστοσελίδας, συζητήσουμε και υλοποιήσουμε τις αλλαγές που επιθυμείτε είτε στα χρώματα είτε στα σχέδια, προχωρούμε στο επόμενο βήμα.
  3. Ακολουθεί η τεχνική κατασκευή της ιστοσελίδας. Σε αυτό το βήμα όλες οι εφαρμογές (e-shop, e-booking κτλ) που απαιτούνται για τις υπηρεσίες σας, υλοποιούνται στην ιστοσελίδα σας.
  4. Το τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας είναι ο δικός σας έλεγχος. Μια ομάδα χρηστών, που μπορείτε να επιλέξετε εσείς, μπορεί να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα, να δοκιμάσει τις εφαρμογές (e-shop, e-booking κτλ) με δοκιμαστικούς λογαριασμούς και να δείτε στην πράξη την ιστοσελίδα σας να δουλεύει.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και έχοντας πάντα επαφή μαζί σας, μπορούμε να εγγυηθούμε την επιτυχημένη κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησή σας.

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

metafraseis istoselidonΜεταφράσεις ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων από επαγγελματίες μεταφραστές με εμπειρία στην παροχή  υπηρεσιών μετάφρασης ιστοσελίδων

περισσότερα...

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων