Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
manolakos web servicesΜεταφράσεις ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων από έμπειρους μεταφραστές

Η μετάφραση των ιστοσελίδων σε διάφορες γλώσσες αποτελεί την πιο οικονομική και αποδοτική μέθοδο προώθησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν η ιστοσελίδα είναι μεταφρασμένη και διαθέσιμη σε διάφορες γλώσσες δείχνει, στους υποψήφιους πελάτες σας, ότι κατανοείται και σέβεστε τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους.

Οι μεταφράσεις ιστοσελίδων, είναι τελείος διαφορετικές από την μεταφράσεις διαφόρων κειμένου. Είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει η ιστοσελίδα δεν αλλάζει με την μετάφραση της. Απαιτείται εμπειρία στον χώρο της υπηρεσίας "μεταφράσεις ιστοσελίδων" και εμπειρία στις στρατηγικές προώθησης ιστοσελίδων.

Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι η μετάφραση των ιστοσελίδων μόνο στα αγγλικά αρκεί. Σύμφωνα όμως, με έρευνα που διενεργήθηκε από την World Internet Statistics, μόνο το 29.1% των χρηστών του διαδικτύου καταλαβαίνουν αγγλικά. Υπάρχουν, πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες που επισκέπτονται ιστοσελίδες και δεν καταλαβαίνουν αγγλικά. Υπάρχουν, πάνω από 1 δισεκατομμύριο υποψήφιοι πελάτες.

Στη manolakos web services συνεργαζόμαστε με το Φωτοτυπικό και Μεταφραστικό κέντρο του Πειραιά, το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε ένα δίκτυο που αποτελείται από έμπειρους μεταφραστές που μας παρέχουν επίσημες μεταφράσεις ιστοσελίδων.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε δωρεάν την των ανάλυση αναγκών σας και την πρότασή μας για την μετάφραση της ιστοσελίδας σας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 4127642.

 

Μεταφράσεις ιστοσελίδων σε διάφορες γλώσσες

Ελληνικά Αγγλικά Γαλλικά Γερμανικά Ιταλικά Ισπανικά

Ρώσικα Βουλγάρικα Κινέζικα Τούρκικα Αλβανικά

Ρουμάνικα Ουκρανικά Σλοβάκικα Γιαπωνέζικα Πορτογαλικά

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων