Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
manolakos web servicesΤα έργα μας

Κατασκευή ιστοσελίδας galle.net.gr

galle.net.gr

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του galle.gr η manolakos web services ανέλαβε την κατασκευή μιας ακόμα ιστοσελίδας της εταιρείας. Η ιστοσελίδα αναφέρεται την παρουσίαση και την πώληση προϊόντων βάπτισης στο νέο της κατάστημα στην Αθήνα.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την προώθηση και την πώληση, με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, των προϊόντων του καταστήματος στην Αθήνα μέσω της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Διεύθυνση ιστοσελίδας: www.galle.net.gr

 

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας ptyxiaki-help.gr

ptyxiaki-help

Η manolakos web services ανέλαβε την κατασκευή και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της ομάδας υποστήριξης φοιτητών ptyxiaki-help.gr

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε σε Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System) με αποτέλεσμα ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του, χωρίς την δική μας παρέμβαση.

Διεύθυνση ιστοσελίδας: www.ptyxiaki-help.gr

 

Κατασκευή ιστοσελίδας vaptisipeiraias.gr

vaptisi-peiraias

Η manolakos web services ανέλαβε την κατασκευή και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της εταιρείας vaptisipeiraias.gr. Η εταιρεία δραστηριοποιείτε στον τομέα στον βαπτιστικών στον Πειραιά με μεγάλη εμπειρία στο ενεργητικό της.

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την προώθηση και την πώληση των προϊόντων του καταστήματος μέσω της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) . Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε σε Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System) με αποτέλεσμα ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του, χωρίς την δική μας παρέμβαση.

Διεύθυνση ιστοσελίδας: www.vaptisipeiraias.gr

 

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας sexshop-peiraia.gr

sexshop-peiraia

Η manolakos web services ανέλαβε την κατασκευή και την προώθηση της ιστοσελίδας του καταστήματος Boutique Love Shop που βρίσκεται στον Πειραιά.

Σκοπός ήταν η κατασκευή ιστοσελίδας με ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για την προώθηση και την πώληση των προϊόντων του καταστήματος. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε σε Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System) με αποτέλεσμα ο πελάτης να έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του, χωρίς την δική μας παρέμβαση.

Διεύθυνση ιστοσελίδας: www.sexshop-peiraia.gr

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων