Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
manolakos web servicesΠροώθηση ιστοσελίδωνΠροώθηση ιστοσελίδων με Adwords

Προώθηση ιστοσελίδων από τις μηχανές αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά

Ένα πολύ γνωστό και διαδεδομένο παράδειγμα για την προώθηση ιστοσελίδων από τις μηχανές αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά, είναι το Google AdWords. Η προώθηση αυτού του τύπου λειτουργεί μαζί με τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Η διαφήμιση εμφανίζεται μαζί με τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, όταν κάποιος πραγματοποιεί μια αναζήτηση χρησιμοποιώντας μια από τις λέξεις-κλειδιά που έχετε ορίσει εσείς. Είναι πολύ σημαντικό οι λέξεις-κλειδιά να είναι λίγες, να στοχεύουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και να εμφανίζονται στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Η διαφήμιση συνήθως εμφανίζονται στην πλαϊνή στήλη μιας ιστοσελίδας αναζήτησης και ενδέχεται να εμφανίζονται σε επιπλέον θέσεις πάνω από τα δωρεάν αποτελέσματα αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, η ιστοσελίδα σας θα διαφημίζεστε σε ένα κοινό που δείχνει ήδη το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησή σας.

Κόστος - Δεν υπάρχει ελάχιστο μηνιαίο κόστος. Όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, εσείς πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε δωρεάν την των ανάλυση αναγκών σας και την πρότασή μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 4127642.

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

metafraseis istoselidonΜεταφράσεις ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων από επαγγελματίες μεταφραστές με εμπειρία στην παροχή  υπηρεσιών μετάφρασης ιστοσελίδων

περισσότερα...

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων