Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
manolakos web servicesΠροώθηση ιστοσελίδωνΠροώθηση ιστοσελίδων στο facebook

Προώθηση ιστοσελίδων από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης

Η προώθηση ιστοσελίδων στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης μετά από ένα σχετικά δύσκολο ξεκίνημα έχουν φτάσει πια σε ένα σημείο που σίγουρα θεωρούνται πετυχημένο προϊόν, ιδιαίτερα για τους διαφημιζόμενους που έχουν αρχίσει να βλέπουν σημαντικά αποτελέσματα.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η πιο γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι το Facebook. Το Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σε πάνω από 750 εκατομμύρια πιθανούς σας πελάτες.

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σας δίνουν την δυνατότητα να αξιοποιήσετε τον προϋπολογισμό, στοχεύοντας σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό. Μπορείτε να επιλέξετε την ομάδα των χρηστών που θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας με βάση την ηλικία, το γένος, τα ενδιαφέροντά τους, ακόμα και την ημερομηνία γενεθλίων τους.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε δωρεάν την των ανάλυση αναγκών σας και την πρότασή μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 4127642.

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

metafraseis istoselidonΜεταφράσεις ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων από επαγγελματίες μεταφραστές με εμπειρία στην παροχή  υπηρεσιών μετάφρασης ιστοσελίδων

περισσότερα...

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων