Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Προώθηση ιστοσελίδων με την διαδικασία Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης

Ένας ακόμα τρόπος προώθησης ιστοσελίδων στο διαδίκτυο είναι και η διαδικασία Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή Search Engine Optimization (SEO). Στη manolakos web services η κατασκευή μιας ιστοσελίδας γίνεται με γνώμονα την φιλικότητα προς τον χρήστη αλλά και της μηχανής αναζήτησης. Για να εμφανίσει μία μηχανή αναζήτησης της ιστοσελίδα σας πρέπει: 1) να μπορεί εύκολα να την διαβάσει, και 2) το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να αναφέρεται στις λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή Search Engine Optimization (SEO) είναι όλες εκείνες οι διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, η αύξηση της επισκεψιμότητας και της κερδοφορίας της επιχείρησης.

Η διαδικασία βασίζεται στις λέξεις-κλειδιά, που έχουμε επιλέξει μαζί, και περιγράφουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Για να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, αρκεί και μόνο να σκεφτούμε τι θα έγραφε ο υποψήφιος πελάτης στη μηχανή αναζήτησης για να βρει την ιστοσελίδα της επιχείρησή σας.

Σημαντικό σε αυτό το κομμάτι είναι να βεβαιωθούμε ότι ο τίτλος της κάθε σελίδας περιλαμβάνει όσο το δυνατό περισσότερες από τις λέξεις-κλειδιά που έχουν καθοριστεί και επίσης ότι υπάρχει συνάφεια μεταξύ του τίτλου, της περιγραφής, των λέξεων-κλειδιών και του περιεχομένου της κάθε σελίδας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας για να ζητήσετε δωρεάν την των ανάλυση αναγκών σας και την πρότασή μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 4127642.

 

Εγγραφείτε στο newsletter και μάθετε για τα νέα μας έργα και το διαδίκτυο

Όνομα:
Email:

metafraseis istoselidonΜεταφράσεις ιστοσελίδων

Μεταφράσεις ιστοσελίδων από επαγγελματίες μεταφραστές με εμπειρία στην παροχή  υπηρεσιών μετάφρασης ιστοσελίδων

περισσότερα...

© manolakos web services - κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων | μεταφράσεις ιστοσελίδων